Lid worden bij Register Giulia Bertone

Als lid van Register Giulia Bertone (RGB) kunt u en uw gezelschap deelnemen aan de evenementen die het RGB organiseert. Denk hierbij aan technische workshops, tourritten en De Nationale Bertone Dag met een Concours d’Elégance en Master Class. Ook kunt u zich aanmelden voor groepsreizen naar buitenlandse evenementen, zoals de Mille Miglia. Daarnaast ontvangt u twee uitgaven van het Bertone Bulletin.

Het RGB is lid van de Fehac, een overkoepelende organisatie die de belangen behartigt voor clubs van klassieke automobielen.

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 50,00 per jaar. Kiest u voor een jaarlijkse automatische incasso dan ontvangt u € 2,50 korting. Nieuwe leden ontvangen na betaling een leuk welkomstpakket.
Het RGB bankrekeningnummer is NL65INGB0000661263 t.n.v. Register Giulia Bertone.
Opzegging van het lidmaatschap voor het nieuwe jaar kan telkens tot 1 december in het lopende voorafgaande jaar.

Vanaf 25 mei 2018 moet het verwerken van persoonsgegevens voldoen aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), een Europese verordening die geldt voor elke organisatie die is gevestigd in een EU-lidstaat.

Download hier het REGISTER GIULIA BERTONE PRIVACYSTATEMENT 

Wij hopen u graag als lid van het RGB te mogen verwelkomen.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration