Race & Rally Bertones

Het bestuur van het RGB is samen met Niek de Kreek bezig om de Race & Rally Bertones in kaart te brengen met als doel om deze te registreren, tips en kennis over te dragen vwb onderhoud en meer jeugdige rijders te enthousiasmeren om in dit bijzondere type auto te gaan racen of rally te rijden. Meer info binnenkort op onze website:
Graag aandacht voor de volgende events dit seizoen:
TulpenRallye 7-13 mei 2017 (hiervoor staan17 Bertones ingeschreven, finish op 13 mei op de Boulevard van Noordwijk. Van de 200 inschrijvers is het merk Alfa Romeo heel sterk vertegenwoordigd want zijn er ook 14 Giuiia’s en een Guilietta Sprint.
MyAlfa, donderdag 18 mei 2017 op Spa Francorchamps, minimaal 25 Race Bertones doen hier aan mee!
Italia a Zandvoort, 24-25 juni 2017 is weer een tweedaags evenement met vele race Bertones uit HARC, Trofeo Alfa Romeo, Alfa Challenge en DNRT Squadra Italia tijdens Demo’s Competizione.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration