Bestuur

Begin jaren 80 ontstond uit de grote Alfa club, de Stichting Club Alfa Romeo Bezitters, een kleine club liefhebbers van de Giulia Bertone. De grote club was er voor elke Alfa bezitter, van klassieke tot modernere Alfa’s. Al gauw bleek er behoefte te bestaan aan een kleinere club met en voor alleen Bertone liefhebbers.

In januari 1983 werd er een bijeenkomst belegd voor eigenaren van de Bertone GT. Tijdens de eerste bestuursvergadering op 14 februari 1983 werd Peter van Veen als eerste voorzitter gekozen.  Het eerste georganiseerde evenement was op 24 april 1983 bij Kasteel Doorwerth. In september van dat jaar bestond het Bertone Register uit 35 leden.

In de loop der jaren is het bestuur regelmatig gewisseld en zijn er leden bijgekomen en weggegaan. Momenteel zijn er ongeveer 200 leden. Zij ontvangen twee maal per jaar een kleurenbulletin en er worden ieder jaar verschillende evenementen georganiseerd zoals een ALV, technische meeting, een voor- en najaarsrit en De Nationale Bertone Dag met een Concours d’Elégance en Concours Masterclass. Naast de terugkomende buitenlandritten (zoals naar de Mille Miglia in Italië), nemen we ook deel aan de grote Italië evenementen zoals o.a. Viva Italia in Assen of Zandvoort, Spettacolo Sportivo, Auto Moto d’Italia en Het Loo.

 

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter

Joop Vinke

Secretaris/
Ledenadministratie

Jouke Bokma

Penningmeester

Rai van der Werf

Evenementen

Cees Gietelink,
Frits Evers,
Jouke Bokma

GTC Register

Victor Maessen

Race & Rally Bertones

Niek de Kreek

Clubartikelen

Frits Evers

Redactie

Carla Evers,
Pieter-Jan van Zanten.
Joost Emmen (Layout)

Public Relations

Pieter-Jan van Zanten

Technische Commissie

Pieter-Jan van Zanten

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration